Dimedia Dimedia Dimedia Dimedia Dimedia Dimedia Dimedia Dimedia Dimedia Dimedia Dimedia

Novosti

naprijed
 • 14/04/2016

  Zaplovite novim web stranicama uz Bluesun Yachts and Holidays

  Bluesun Yachts & Holidays će vas na svojim novim web stranicama odvesti na putovanje luksuznim guletima, charterima i katamaranima u neke od najatraktivnijih destinacija svijeta poput Brazila, Kariba, Kube, Grčke, Tahita, Maldiva i drugih.

  Na novim responsive web stranicama, koje smo za Bluesun izradili, možete pregledati fotogalerije brodova i chartera te pročitati što vam sve stoji na raspolaganju pri rezervaciji. Odlučite li se na rezervaciju broda, u svega nekoliko koraka možete istu napraviti online, kroz iframe koji smo implementirali, definirajući parametre koji vam odgovaraju.

  Ako ste već počeli razmišljati o godišnjem odmoru, Bluesun Yachts & Holidays pravi je izbor za vas, a sve informacije možete pronaći na novoj web stranici koju možete pregledati i sa svojih mobilnih uređaja i tableta.
 • 08/01/2016

  Postali smo dio priče hotela Park

  Nakon luksuznog preuređenja interijera i eksterijera Hotela Park u Splitu, tim hotela odlučio se i na preuređenje svoje web stranice te smo započeli zajedničku avanturu predstavljanja posebne splitske priče...

  Luskuzno uređenje soba i apartmana za udoban smještaj, elegantan interijer restorana za kušanje ukusnih delicija, romantično okruženje za vjenčanja s pogledom na more kao i tehnički opremljene konferencijske dvorane za jedinstven poslovni event pravi su izbor za mnogobrojne goste koji će svoje povjerenje dati hotelu Park kada je u pitanju odmor i predah od svakodnevice, ali i organizacija privatnog i poslovnog događanja.

  Provjerite novu responsive web stranicu koju smo izradili, istražite posebne ponude hotela, pogledajte atraktivnu fotogaleriju, upoznajte okolicu i napravite plan razgledavanja te odaberite datum dolaska u hotel, a cijelu priču zaokružite trenutnom online rezervacijom kroz implementirano sučelje. Postanite i vi dio priče hotela Park u Splitu...
 • 08/01/2016

  U potrazi ste za poslom? Posjetite novu web stranicu agencije Concessum

  Concessum d.o.o. je agencija za posredovanje u zapošljavanju i privremeno zapošljavanje koja svojim klijentima i korisnicima pruža niz usluga poput zapošljavanja, outsourcinga, ishođenja viza, ishođenja radnih dozvola, raznih edukacija, povrata poreza te mnogih drugih administrativnih usluga. Kako bi unaprijedili svoje poslovanje u online okruženju, agencijski se tim odlučio na izradu nove responsive web stranice.

  Novu web stranicu strukturirali smo na način da korsnicima i klijentima prikažemo sve usluge koje im stoje na raspolaganju, ali i omogućimo prijavu u bazu. Korisnici (posloprimci) mogu ostaviti svoje podatke i uploadati životopis kako bi ih agenti kontaktirali u slučaju novog radnog mjesta prema ispunjenim kvalifikacijama. Klijenti (poslodavci) mogu ostaviti svoje podatke i upisati se u bazu kao poslodavac kojeg će agenti kontaktirati kako bi dogovorili suradnju i odgovarajuće uvjete za nova radna mjesta (za posloprimce).

  Uz programiranje responsive web stranice, registracije i korisničkog sučelja, za agenciju Concessum d.o.o. izradili smo blog na Wordpress platformi te povezali društvene mreže s web stranicom kako biste jednostavno mogli pročitati sve savjete za napredak vaše karijere i jednostavno se informirati putem svih online kanala.
 • 17/05/2015

  Hotela Pinija: Zadarski biser s novom resposive web stranicom

  Jedinstven ambijent, mirno okruženje, prekrasna plaža, udoban smještaj i posebne pogodnosti za sve posjetitelje... Opisan je idelanan godišnji odmor koji možete osigurati u Hotelu Pinija, smještenom u blizini povijesnog grada Zadra. Hotel je okružen borovom šumom te pruža prekrasan pogled na morsko plavetnilo i osigurava poseban doživaljaj.

  Za ovaj smo hotel u Zadru izradili responsive web stranicu na kojoj možete pogledati smještajne kapacitete, gastronomsku ponudu zadarskog kraja, jedinstvene posebne ponude za opuštanje, ponudu za raznovrsne sportske aktivnosti, kao i prostore u kojima možete organizirati poslovni i privatni event. Pregledajte fotogaleriju, pročitajte o svim posebnim pogodnostima te kontaktirajte ljubazno osobolje hotela putem kontakt obrasca, e-maila ili telefona, i to sve sa svog smartphonea, tableta ili desktop računala.
naprijed