Dimedia Dimedia Dimedia Dimedia Dimedia Dimedia Dimedia Dimedia Dimedia Dimedia Dimedia

Novosti

 • 15/03/2015

  Degrassi vinska priča na novoj responsive web stranici

  Degrassi vina sinonim su za obiteljsku tradiciju iz koje je godinama stvara priča omiljena svim ljubiteljima vinske kapljice. Bogata istarska zemlja, posvećenost vinogradu i briga za kvalitetan nastanak ovog ''pića bogova i ljudi'' osigurali su podrum bogat autohtonim istarskim sortama poput Malvazije, Terana i Refoška, kao i mnogobrojnim svjetskim sortama poput Chardonnaya i Cabernet Sauvignona. Svako vino u podrumima obitelji Degrassi krasi kvaliteta i posebna vinska priča koja nastaje kada ga kušate.

  Za Degrassi vina izradili smo responsive web stranicu na kojoj se možete upoznati s vinogradima, podrumom, svim vrstama vina te specijalnom ponudom za vaša posebna događanja. Posvetite trenutak ovoj jedinstvenoj enološkoj ponudi te izaberite vino koje vam odgovara. U web shopu koji smo izradili, iz široke palete proizvoda, možete naručiti vino koje želite kušati uz izbor dostave u vaš dom.
 • 15/03/2015

  Započnite svoj odmor uz rezervaciju trajekta putem mobitela

  Planirate li put u Italiju, Blue Line je pravi izbor za vas... Međunarodna brodarska tvrtka specijalizirana za prijevoz putnika i vozila između Hrvatske i Italije, uz posebnu i bogatu ponudu sadržaja na trajektima te 'low cost' cijene karata osigurat će vam plovidbu s osmijehom. Ovi putujući hoteli osiguravaju vam smještaj, vrhunsku gastronomsku ponudu, barove, shopping oazu te mnogobrojne zabavne sadržaje.

  Svoje putovanje možete započeti u lukama u Splitu i Starigradu na Hvaru, a završiti ga u Anconi, a termine putovanja i karte možete rezervirati putem svog mobilnog uređaja na novoj mobilnoj web stranici koju smo izradili. Mobitel u ruke i pripremite se za putovanje!
 • 28/11/2014

  Čaroban spoj secesijskog hotela s modernom web stranicom

  Smješten u secesijskoj palači iz 1891. godine, s vrhunskom ponudom smještajnih kapaciteta i gastronomskih delicija, Palace Hotel Zagreb pruža jedinstven spoj i doživljaj starog i modernog stila. Za sve koji žele na čaroban način doživjeti grad, Palace Hotel je pravi izbor.

  Uz renoviranje interijera te novitete u promjeni vizualnog identiteta, ovaj je hotel u Zagrebu odlučio promijeniti i svoje web stranice pa smo se tako primili još jednog izazova te izradili responsive web stranice na kojima možete pronaći sve što vas zanima o hotelu.

  Uz pomoć svojih laptopa, tableta ili smartphonea istražite sobe i apartmane hotela, provjerite delicije koje možete kušati u novouređenom restoranu Strossmayer, dogovorite organizaciju privatnog ili poslovnog eventa ili se jednostavno odmorite uz neku od wellness ponuda. U svega nekoliko klikova možete se upoznati sa cjelokupnom ponudom i rezervirati željenu ponudu. Uživajte u posebnom doživljaju Zagreba uz Palace Hotel!
 • 20/11/2014

  Slikoviti obilazak Dubrovačke rivijere uz novu web stranicu

  U pitoresknom mjestu Mlini, nedaleko od 'bisernog' Dubrovnika, smjestilo se mirno utočište hotela Dubrovačka rivijera d.d. Za idealan odmor gosti mogu izabrati novouređeni Hotel Asatareu, Ville Mlini ili Villu Lučić., a u nadolazećoj 2015. godini, odmor od svakodnevice osigurat će boutique Hotel Mlini, resort Hotel Orlando, Ville Jelić, Ville i apartmani Srebreno, koji otvaraju svoja vrata.

  Uz jedinstvenu ponudu smještajnih kapaciteta, gastronomske delicije dubrovačkog kraja te ponudu zabavnih i opuštajućih sadržaja, odmor u Mlinima osigurat će vam jedinstven doživaljaj.

  Na novoj web stranici, za čiji smo responsive web design i izradu zaslužni, možete provjeriti sve detalje vezane za ponudu u hotelima, poslovne mogućnosti i organizaciju privatnih događanja, kao i zanimljivosti u Dubrovniku i okolici. U svega nekoliko koraka, putem smartphone ili tablet uređaja možete rezervirati i svoj smještaj u Mlinima te osigurati odmor iz snova s posebnim doživljajem grada jedistvene tradicije i povijesne priče.