Dimedia Dimedia Dimedia Dimedia Dimedia Dimedia Dimedia Dimedia Dimedia Dimedia Dimedia

Novosti

 • 25/07/2014

  Hotel u Zagrebu s jedinstvenom ponudom i novom web stranicom

  Hotel International smješten je u poslovnom središtu Zagreba te je kao takav idealan za goste koji poslovno, ali i turistički, dolaze u Zagreb. Vrhunski smještaj, udobne sobe i apartmani s prekrasnim pogledom na Zagreb, gastronomska ponuda i mogućnost organizacije privatnih i poslovnih događanja čine ovaj hotel prvim odabirom svakog posjetitelja.

  Uz raznovrsne posebne ponude koje gostima stoje na raspolaganju, osoblje hotela je vrlo ljubazno te u svakom trenutku stoji na raspolaganju svakom gostu. Uz sve navedeno, Hotel International može se pohvaliti i novom responsive web stranicom, stoga vrlo jednostavno uz pomoć svojih mobilnih uređaja, tableta ili desktop računala možete u nekoliko koraka rezervirati svoj smještaj. Provjerite kako smo izradili novu stranicu za ovaj hotel s posebnim ugođajem!
 • 11/06/2014

  Odmor u Dubrovniku uz novi web Dvora Lapad

  Uvala Lapad sa svojom šetnicom, mediteranskim okruženjem, prekrasnom plažom i pogledom na morsko prostranstvo i karake koje plove, pravi je izbor za sve one koji žele odmor iz snova. Dubrovnik, kao biser Jadrana, izvrsna je lokacija za jedan takav odmor, a upotpuniti ga možete luksuznim smještajem u Dvorima Lapad, prostranim i udobnim apartmanima na samoj obali uvale Lapad.

  Kako biste se upoznali s različitim apartmanima, provjerili ponudu te vidjeli što vam sve stoji na raspolaganju, provjerite novi web Dvora Lapad za koji smo radili dizajn, programiranje te implementaciju Dimedia CMS rješenja kao i programiranje rezervacijskog obrasca kako bi u samo nekoliko koraka rezervirali svoj odmor iz snova.
 • 02/06/2014

  Rezervirajte ljetovanje u Istri uz responsive web tvrtke Rona

  Bliže se godišnji odmori i razdoblje putovanja na Jadran, a još uvijek ne znate gdje biste rado ljetovali? U odluci vam možda može pomoći nova responsive web stranica tvrtke Rona, koja vam nudi pregled smještajnih kapaciteta na destinacijama Istre, Opatije te otoka Cresa i Paga.

  Ugodno sunce, kristalno čisto more, atraktivna ponuda i jedinstvena gastronomska ponuda prava su pozivnica za odmor iz snova. Kako bi vam olakšali izbor za ovogodišnje ljetovanje, tvrtka Rona je na svojoj novoj web stranici istakla sve što vam je potrebno za godišnji odmor uz mogućnost online rezervacije smještajnih kapaciteta. Web dizajn dignut je na višu - responsive - razinu pa stranicu možete pregledavati s nekog od svojih pametnih uređaja, a programirane funkcionalnosti osigurat će informacije o odmoru u svega nekoliko klikova.
 • 30/05/2014

  Na termalnim valovima do novog weba

  U srcu zagorske idile, na zelenim i suncem okupanim brežuljcima, smjestio se Hotel Terme Jezerčica koji uz udoban smještaj i nezaboravno iskustvo vodenih doživljaja osigurava odmor iz snova. Uživajte u gastronomskim delicijama, osvježavajućim pićima uz bazene, noćnom kupanju, wellness & spa ponudi, ili čak organizirajte vlastito vjenčanje ili konferenciju. Što vam stoji na raspolaganju možete provjeriti u fotogalerijama na novoj web stranici.

  Terme Jezerčica izvrstan su izbor za odmor i organizaciju evenata, a ukoliko želite rezervirati svoj smještaj ili posebnu ponudu možete to učiniti online, putem web stranice koju smo izradili. Uživajte u surfanju na termalnim valovima te se pobrinite za svoj kvalitetan odmor uz samo nekoliko klikova.