Dimedia Dimedia Dimedia Dimedia Dimedia Dimedia Dimedia Dimedia Dimedia Dimedia Dimedia

Novosti

 • 15/04/2014

  Koko kožni svijet na novom webu

  Tradicionalna obiteljska proizvodnja kožne galanterije, uz iznimnu kvalitetu, poprimila je i dašak modernog i veselog. Riječ je o Koko kožnoj galanteriji koja svojim kupcima osigurava jedinstvene proizvode koje će nositi godinama.

  Uz novosti u ponudi kožnih artikala, Koko kožna galanterija ima još jedan novitet - web stranicu putem koje možete online naručiti željenu torbu ili drugi kožni proizvod u web katalogu. Provjerite kako smo osmislili i programirali ovu stranicu na kojoj možete izabrati proizvode za nju i njega, klasične proizvode ili poslovne darove.
 • 07/04/2014

  Paška čarolija na novoj web stranici

  Usred borove šume, na rubu vinogrda i maslinika, s prekrasnim pogledom i jedinstvenom ponudom u mirisnoj dolini otoka Paga, smjestio se boutiqe Hotel Boškinac. Bilo da jednostavno želite odmoriti, družiti se s prijateljima uz gastronomske specijalitete kraja te vrhunsku kapljicu vina ili čak organizirati vlastito vjenčanje, Hotel Boškinac odličan je izbor.

  Kako bi se u to uvjerili posjetite novu web stranicu hotela čiji smo dizajn i programiranje preuzeli u svoje ruke te osigurali jedinstvenu prezentaciju ponude i usluga. Sve što vas zanima o povijesti hotela, trenutnoj ponudi smještaja, restorana ili vinarije te njegovu lokaciju i kontakte možete pronaći na domeni www.boskinac.com
 • 31/01/2014

  Trebate servis automobila? Posjetite novi web ACC-a

  Briga za vašeg limenog ljubimca podrazumijeva mnoštvo aktivnosti, a uključuje i redoviti servis, vulkanizerske usluge te, ono manje željeno, pomoć pri kvarovima. Prije nego se uputite u prvu radionicu, provjerite novu web stranicu Auto Check Centera i pronađite vama najbližeg stručnjaka.

  Pregledan dizajn, jednostavna tražilica te informativan sadržaj pomoći će vam u vašem pretraživanju. Na novim internetskim stranicama klijenta pobrinuli smo se da vam osiguramo kvalitetno korisničko iskustvo i olakšamo brigu za vašeg ljubimca.
 • 16/01/2014

  Novi responsive web Panorama Zagreb Hotela

  Novi vizualni i korporativni identitet Panorama Zagreb Hotela zahtjevao je i novu web stranicu. Mi smo smo se našli pred bijelim platnom i potrudili se osmisliti novi dizajn i programirati responsive sadržaj za vaše jedinstveno iskustvo pregledavanja na svim uređajima.

  Poigrali smo se s bojama, stvorili novi koncept i proizveli ono što sada možete vidjeti na domeni www-panorama-zagreb.com. Upoznajte hotel, provjerite posebne ponude smještaja, organizirajte vjenčanje ili konferenciju, pročitajte nove informacije o Zagrebu ili se jednostavno prijavite na newsletter iz kojeg ćete sve prvi saznati. I to sve sa svog laptopa, tableta ili smartphonea.