Dimedia Dimedia Dimedia Dimedia Dimedia Dimedia Dimedia Dimedia Dimedia Dimedia Dimedia

Novosti

natrag naprijed
 • 20/12/2013

  Dimedia team na praznicima

  Od 24. do 29. prosinca naš team uspješnih kreativaca ide ‘’napuniti baterije’’ za nove izazove u nadolazećoj 2014. godini. Za sve klijente ponovno smo na raspolaganju 30. prosinca, odnosno od 2. siječnja. Sve nabolje u nadolazećim praznicima!
 • 23/10/2013

  Prije kremšnita u Samoboru provjerite novi mobilni web

  Grad Samobor je gradić okružen prekrasnom prirodom samoborskog gorja, duge povijesti i znamenitih ličnosti te jedinstvenh zanata i njegovane tradicije. Uz sve navedeno, poznate samoborske kremšnite i šetnice uvijek su najbolja pozivnica svakom gostu.

  Sve informacije o Samoboru možete provjeriti i na stranici Turistističke zajednice grada, a mi smo se potrudili da ih jednostavno pregledate na svom mobitelu. Stoga, smartphone u ruke i posjetite novu mobilnu stranicu.
 • 23/10/2013

  Mobitel u ruke i pregledajte sve što vam nudi novi Hotel 9

  Novi luksuzni hotel u Zagrebu, dizajnerskog uređenja i vrhunske smještajne ponude, prava je pozivnica svakom gostu koji Zagreb posjećuje poslovno ili turistički. Smješten na odličnoj lokaciji nerijetko će biti prvi izbor turistima koji preferiraju bed&breakfast ponudu.

  Kako biste lakše pregledavali sve što vam hotel nudi, uz dizajn i izradu web stranice, izradili smo i mobilni web kako biste jednostavno, u nekoliko klikova, na svom smartphoneu provjerili sve što vas zanima.
 • 21/10/2013

  Vrhunska gastronomska ponuda Kaptolske kleti popraćena novim webom

  Kada poželimo ukusan ručak pomislimo na Kaptolsku klet. Originalna zagrebačka receptura, dugogodišnje iskustvo, svježe namirnice te jedinstven i ugodan prostor prava su pozivnica za ukusan poslovni ručak, romantičnu večeru ili obiteljsko druženje. Pravo zadovoljstvo bilo je izraditi internetsku stranicu za restoran duge i kvalitetne tradicije smještene u jednom od najljepših povijesnih dijelova Zagreba - Kaptolu.

  Kako biste provjerili tjednu ponudu sezonskih gastronomskih delicija, organizirali privatno događanje ili proslavu, dogovorili poslovni ručak s kolegama ili jednostavno provjerili kako ćete doći do ovog elegantnog restorana, posjetite novu internetsku stranicu i oduševite se raznolikom ponudom.
natrag naprijed