Dimedia Dimedia Dimedia Dimedia Dimedia Dimedia Dimedia Dimedia Dimedia Dimedia Dimedia

The Westin Zagreb Hotel

The Westin Zagreb Hotel najveći je hotel u Zagrebu i isto tako najluksuzniji s 5 zvjezdica, a smjestio se u samom središtu grada okružen poslovnim, povijesnim i kulturnim znamenitostima. Povijest hotela započinje 1975. godine kada je izgrađen kao najveći i najluksuzniji hotel u Zagrebu. Od tada zadržava vodeće mjesto među hotelima i stalno unapređuje svoju ponudu novim uslugama i pogodnostima.

Gostima hotela pruža se jedinstveni doživljaj boravka u 378 prostranih soba koje imaju predivan pogled na središte grada i okolicu. Zato je hotel idealno mjesto za boravak bilo da u Zagreb dolazite kao turisti ili poslom. Posebna pažnja posvećena je poslovnim gostima kojima na raspolaganju stoje mnoge usluge koje će im omogućiti rad kao iz vlastitog ureda. Na raspolaganju su im sobe s prostranim radnim prostorom u kojem mogu mirno raditi ili ugostiti poslovne partnere. U restoranima hotela mogu, u ugodnoj atmosferi i uz vrhunsku kuhinju, dogovoriti novi posao i za kolege organizirati poslovni ručak.

Zahvaljujući svojoj prostranosti hotel je u mogućnosti organizirati najveće konferencije, kongrese i ostala okupljanja u svojih trinaest multifunkcionalnih dvorana od kojih najveća Kristalna dvorana može primiti do 1000 sudionika. Dokaz mogućnosti hotela su mnoga događanja koja se kontinuirano odvijaju u njemu.

Za goste koji u došli u The Westin Zagreb da se odmore, opuste i uživaju u gradu Zagrebu, omogućeno je korištenje najboljeg fitness centra u gradu. S Westin Workout programima mogu obnoviti svoj duh i tijelo.

Gosti Zagreba oduvijek su voljeli boraviti u Westinu zbog njegove odlične usluge i blizine svim važnim lokacijama i atrakcijama. Zato u prostorima hotela možete susresti mnoga poznata lica iz svijeta biznisa, sporta i zabave.

Kada su vam hoteli u Zagrebu na pameti, onda jedan iskače od svih. To je Westin Zagreb Hotel.

Dobro došli!