Dimedia Dimedia Dimedia Dimedia Dimedia Dimedia Dimedia Dimedia Dimedia Dimedia Dimedia

Madrac za zdrav san

Madrac čini osnovu zdravog i ugodnog sna koji bitno utječe na zdravlje i vitalnost svakog od nas. Ponuda madraca danas je proširena na inovativne i pametne madrace, koji ne samo da pružaju optimalnu potporu tijelu dok spava već se i temperaturno prilagođavaju godišnjim dobima.
Nemojte se iznenaditi, danas možete pronaći madrac koji vas zimi grije, a ljeti hladi.

Jedan od proizvođača madraca koji zasigurno prati trendove i nudi vam madrace vrhunske kvalitete u čijoj se proizvodnji koriste inovativni proizvodi je tvrtka Perfecta. Dugogodišnje iskustvo na području proizvodnje madraca, kreveta i jastuka profiliralo je Perfectu u jedan od najpriznatijih brendova na području zdravog spavanja.

Perfecta u svojim prodavaonicama diljem Hrvatske nudi velik izbor madraca od pjene, u koje uključujemo najpoznatiju memorijsku pjenu koja se prilagođava obliku tijela a nakon spavanja u prvotni oblik. Osim madraca od pjene, u ponudi ćete pronaći madrace gel jezgrom, poznatije kao Technogel madraci. Za ljubitelje tradicije uvijek se preporučaju madraci s oprugama - dugotrajan i kvalitetan proizvod. Latex madraci zbog svojih prirodnih antibakterijskih svojstava, preporuka su svima koji pate od alergija ili imaju osjetljiviju kožu.

U Perfecta trgovinama, uz sve vrste madraca, pronađite i odgovarajuće podnice. Birajte između fiksnih podnica ili motornih i onih na ručno podizanje uzglavlja i podnožja.

S Perfectom nije teško lijepo sanjati!