Dimedia Dimedia Dimedia Dimedia Dimedia Dimedia Dimedia Dimedia Dimedia Dimedia Dimedia

Palace Hotel Zagreb

U samom središtu grada Zagreba, nasuprot jednom od najljepših zagrebačkih parkova, smjestio se retro-chick Palace Hotel , koji svojim gostima nudi usluge smještaja udaljenog samo petminutnom šetnjom od glavnog zagrebačkog trga.

Ovaj prvi profesionalni zagrebački hotel svoje korijene vuče čak iz 1907. godine, kada je svim posjetiteljima Zagreba, prvi put otvorio svoja vrata. Svakog gosta Palace Hotela najprije oduševi palača u kojoj je sam hotel smješten.

Sam interijer hotela brižno je očuvan i s mnoštvom secesijskih detalja, pa u Palace Hotelu očekujte neodoljivu kombinaciju starog i novog, koja će vas odvesti u neka druga vremena u Zagreba. Okružen najpoznatijim zagrebačkim znamenitostima, Palace Hotel svim gostima nudi ekskluzivan smještaj, pogodan za poslovne goste kao i one koji Zagreb posjećuju turistički.

U Palace Hotelu Zagreb restoran  i ponuda slastica na visokom su nivou. Poznati po odličnim čokoladnim tortama, hotel je ove godine lansirao i svoju najnoviju torticu, imenom Petit Palace. Petit Palace tortica, čokoladna je delicija za prijateljice koje uživaju u ispijanju kave u samom centru grada ili pak zaljubljenom paru kao sladak završetak romantične večere. Kako Petit Palace tortica dolazi u stiliziranoj zlatnu kutiji za van, odličan je izbor za darivanje prijatelja i rodbine povodom rođendana ili drugih svečanosti.

Više o Palace hotelu možete doznati na službenim web stranicama Palace hotela.