Dimedia Dimedia Dimedia Dimedia Dimedia Dimedia Dimedia Dimedia Dimedia Dimedia Dimedia

Odmor u Dubrovniku

Dubrovnik, jedno od najvažnijih povijesno - turističkih središta u Hrvatskoj, s proljećem, dužim i toplijim danima postaje najpoželjnija destinacija za kratak predah od užurbanih, poslovnih središta. Dubrovnik svakom posjetitelju pruža mnogo, posebno u razdoblju predsezone, kada je na Stradunu ipak nešto manje turista i posjetitelja, pa ćete zaista moći uživati ispijajući jutarnju kavu.

Hoteli Mlini udaljeni su od centra Dubrovnika, 10 kilometara, smješteni uz samu morsku obalu Župskog zaljeva. Turistički kompleks Hotela Mlini, sastoji se od dva hotela, Hotela Astarea i Hotel Mlini, s ukupno 446 hotelskih soba, pravi su odabir za odmor u Dubrovniku. Potpuno personalizirate svoj odmor i prilagodite ga svojim željama i potrebama - na jednom mjestu; želite li se relaksirati i odmoriti te pobjeći od užurbane svakodnevice, pogled na otvoreno more i otočiće Supetar, Mrkan i Bobara Hotela Astarea, ponuda wellness tretmana i vrhunski gastro doživljaj, najbolji su odabir za opuštanje u Dubrovniku.

Za one aktivnije, Dubrovnik i Mlini nude brojne aktivnosti kojima možete upotpuniti svoj boravak. U hotelima Astarea i Mlini u Dubrovniku, na raspolaganju Vam je velik unutarnji bazen, biljar, stolni tenis, bridge turniri organizacija izleta autobusom i brodom. Ljubazno osoblje stoji Vam na raspolaganju i probat će se potruditi oko ispunjavanja svih Vaših želja.

Na Vama je samo da se prepustite nezaboravnom doživljaju Dubrovnika.

Posebne ponude i pakete hotela u Dubrovniku možete pogledati na službenim stranicama:
Hoteli Mlini, Mlini, Dubrovnik
www.dubrovnik-riviera-hotels.com