Dimedia Dimedia Dimedia Dimedia Dimedia Dimedia Dimedia Dimedia Dimedia Dimedia Dimedia

Nenadmašivi stanovi u Splitu

Kupnja stana predstavlja važnu odluku u životu i zahtjeva dugoročni pogled. Razmišljate li o kupnji stana na atraktivnoj lokaciji u Splitu, predstavljamo Vam jedan od najzanimljivijih projekata dosadašnje stanogradnje na tom području.

Projekt tvrtke Fundamenta iz Splita po mnogočemu se razlikuje od klasične stanogradnje na koju smo dosad navikli. Urbana niskoenergetska zgrada sa 7 luksuznih stanova na vrlo atraktivnoj lokaciji iznad plaže Žnanj u Splitu, odaje kako bi se naš način stanovanja ubrzo mogao iz temelja promijeniti, nabolje.

Izgradnji stanova na splitskoj plaži Žnanj, Fundamenta je pristupila u skladu s najnovijim tehnologijama u racionalnom korištenju i uštedi energije te krajnjim rezultatom - financijskom isplativošću. Ova stambena zgrada prva je na ovom području s ugrađenom ventiliranom fasadom koja osigurava bolju izolaciju, uštedu energije, sprječava širenje požara, ali i osigurava dugovječnost stanova u ovoj urbanoj, niskoenergetskoj vili.

Luksuznih sedam stanova u Splitu na prodaju je, a novi će vlasnici uživati u potpuno opremljenom stanu kojeg po želji mogu nadograditi brojnim opcijama ili opremom po želji. Uređenje interijera stana personalizirano je u potpunosti. Nakon kupnje stana, vlasnici i projektant konzultiraju se oko uređenja unutrašnjosti.

Ovi konformni stanovi u Splitu, projektirani su na način da omogućavaju najveću razinu udobnosti i kvalitetnog stanovanja - a jedan od najvažnijih faktora su osunčane dnevne prostorije i opuštajući pogled na more i plažu Žnanj.

Fundamentin projekt stanova u Splitu ukazuju na činjenicu da pametna izvedba, korištenje najkvalitetnijih materijala i implementacija suvremenih tehnologija mogu osigurati najvišu razinu kvalitete življenja koja ne isključuje racionalno korištenje energije i značajne financijske uštede.

Više o niskoenergetskom projektu stambene zgrade u Splitu