Dimedia Dimedia Dimedia Dimedia Dimedia Dimedia Dimedia Dimedia Dimedia Dimedia Dimedia

Uskrsni paketi u Palace Hotelu

Palace Hotel u Zagrebu, butique hotel s neodoljivim šarmom i prepoznatljivom prijateljskom, obiteljskom atmosferom, posebno je mjesto u povijesnoj jezgri Zagreba u kojem će proslava Uskrsa sa cijelom obitelji ostati blagdan za pamćenje.

Prvi profesionlno organiziran hotel u Zagrebu iznenaditi će goste svojom bogatom gastro ponudom. Šef kuhinje, Ivica Štruml, u sklopu Uskrsne ponude pripremio je bogati buffet uskršnji doručak i obiteljski ručak od 3 slijeda u Cafe-restoranu Palace.

Uskrsni paket u Palace Hotelu uključuje:

  • Dva noćenja ( 23.04.-25.04.2011) u Comfort sobi
  • Bogati buffet doručak serviran u restoranu Strossmayer
  • Uskršnji ručak od 3 slijeda u Cafe-restoranu Palace
  • Kasni check-out do 16 sati bez naknade

Cijena Uskršnjeg paketa je 170 EUR za jednu osobu i 230 EUR za dvije osobe u dvokrevetnoj sobi.
Ukoliko poželite produžiti boravak u hotelu i uživati u blagdanskoj ponudi glavnog grada, imate mogućnot nadoplatiti dodatna noćenja s uključenim doručkom po cijeni od 75 EUR po osobi.

Za vrijeme Uskrsa u Zagrebu očekuju vas brojni prigodni štandovi i prodajna mjesta na kojim ćete od 16. do 23.04.2011, između ostalog, moći kupiti djela samostalnih umjetnika.

Ukoliko uživate u glazbi, posebno onoj crkvenoj, preporučamo da za vrijeme Uskrsa posjetite Festival sv. Marka koji se već 15 godina organizira u toplim travanjskim i svibanjskim večerima u Crkvi sv. Marka na zagrebačkom Gornjem Gradu. Na festivalu možete očekivati mnogobrojne domaće i strane izvođače i anasamble, a ulaz je besplatan.

Iz programa Festivala sv. Marka izdvajamo oratorijski zbor crkve sv. Marka i soliste sv. Marka koji će 25. travnja 2011 izvoditi "Missa Coralis" i "Te Deum" Franza Liszt-a, pod stručnim vodstvom dirigenta Jurice Petrača.

Za više informacija o smještaju u Zagrebu za vrijeme Uskrsa posjetite web stranice Palace Hotela.

www.palace.hr