Dimedia Dimedia Dimedia Dimedia Dimedia Dimedia Dimedia Dimedia Dimedia Dimedia Dimedia

Sunčana terasa u centru Zagreba

S dolaskom proljeća u Zagreb, dugi sunčani dan i toplije vrijeme, mame nas na gradske ulice, parkove i terase. Odnedavna je jedan od najpoznatijih hotela u Zagrebu, Sheraton Zagreb Hotel otvorio vrata svoje opuštajuće oaze u samom središtu Zagreba.

Iako se ljetna terasa Sheraton Zagreb Hotela nalazi u centru Zagreba i prometnoj Draškovićevoj ulici, zahvaljujući pomno odabranim detaljima i samoj konstrukciji, na ovoj je terasi vrlo ugodno boraviti.
Pri izgradnji, Sheraton Zagreb Hotel birao je prirodne materijale, pa je tako terasa izgrađena od punog drva koje se reciklira, a zahvaljujući pregradama s prirodnim zelenilom zaista nemate osjećaj da se nalazite u prometnom centru grada. Umjesto klasične rasvjete, hotel je ugradio LED rasvjetu, koja pospješuje uštedu električne energije a samim time i doprinosi očuvanju okoliša, ali i daje poseban šarm ovoj zagrebačkoj terasi.

Okrijepite se. Otkrijte gurmansku ponudu Sheraton Zagreb Hotela.


Predstavljamo vam opuštajući kutak u samom središtu Zagreba, gdje imate priliku uživati u gurmanskim specijalitetima poznatog Sheratonovog kuhara, Matije Balenta, ili pak koktelima i osvježavajućim sokovima od svježeg voća.

Sheraton terasa, novo je mjesto u gradu, koje nas je potpuno zaintrigiralo svojom bogatom ponudom za svaki dio dana. Bilo da razmišljate o svježem pecivu s jutarnjom kavom ili šalicom vrhunskog čaja, brzom poslovnog ručku, poslijepodnevnim poslasticama ili after-work cocktailu, postoji mjesto u Zagrebu na kojem je sve to moguće – terasa Sheraton Zagreb Hotela.

Brojna događanja, poput Dana šumskog voća protekle godine i iznenađenja tijekom ljeta koja očekuju posjetitelje, samo je jedan od razloga da sljedeći put kada ste u prolazu,zastanete i opustite se od užurbane svakodnevice.

Vidimo se na terasi!

Sheraton Zagreb Hotel
Kneza Borne 2
10000 Zagreb, Hrvatska