Dimedia Dimedia Dimedia Dimedia Dimedia Dimedia Dimedia Dimedia Dimedia Dimedia Dimedia

Alati i oprema za servise

Kvalitetni alati i oprema za servis od presudne su važnosti za dobro obavljen posao i zadovoljstvo učinjenim. Zato tvrtka Crom nudi najveći izbor servisne opreme, ručnih i električnih alata.

Dobro opremljen servis i stručno osoblje garancija su da servis kvalitetno i brzo obavlja svoj posao i da su korisnici zadovoljni. Kao u svakom poslu tako i u servisu do značaja dolazi vrhunski i kvalitetan alat i oprema. Da bi servis mogao obaviti široki spektar poslova, mora posjedovati veliki izbor alata. Tvrtka Crom za tržište Hrvatske nudi veliki izbor opreme za auto servise (dizalice, automehaničarski alat, kolica...), opremu za auto limare i lakirnice (izvlačenje lima, uređaji za varenje...) i vulkanizere (uređaji za balansiranje i montiranje kotača).

U svojoj ponudi ima zastupljenu opremu tvrtki Hazet, Nussbaum, Knipex, Sata... Za završnu obradu automobila u ponudi su proizvodi DuPont Refinish čiji je Crom ekskluzivni zastupnik za Hrvatsku.

Posebno želimo istaknuti električni alat tvrtke Metabo. Metabo alat predstavlja sam vrh svjetske ponude, prvenstveno zbog pouzdanosti i filozofije tvrtke oko razvoja i testiranja alata. Tvrtka Crom dobavlja cjelokupni program električnog alata Metabo. U ponudi su sve vrste bušilica, brusilica, pila i ostalih alata za obradu drveta, metala i upotrebu u građevinarstvu. Od posebnog su značaja sve popularniji baterijski alati kojima Metabo posvećuje posebnu pažnju u konstrukciji i izvedbi. Za alat iz ponude dostupna je višegodišnja garancija za vrijeme korištenja.

Da bi pružio potpunu uslugu Crom posjeduje servis za održavanje i popravak servisne opreme i alata svih vrsta. Servis je prepoznat od strane tvrtke Metabo i Proxxon kao ovlašteni servis za područje regije. Stručno i educirano osoblje održava opremu i alate na bilo kojoj lokaciji u Hrvatskoj.

Tvrtka Crom, kao i do sada, svim serviserima i korisnicima pruža najbolje, kako u pogledu kvalitete servisne opreme i alata, tako i u podršci u korištenju i održavanju.