Dimedia Dimedia Dimedia Dimedia Dimedia Dimedia Dimedia Dimedia Dimedia Dimedia Dimedia

Ljubavologija u knjižari Ljevak

Svi pričaju o Ljubavologiji. To je nova knjiga Brune Šimleše, autora, kolumnista, urednika, ali i predavača već popularne serije predavanja o ljubavi koja se održavaju jednom mjesečno u kinu Europa.

U izdanju naklade Ljevak, Ljubavologija odgovara na vječna pitanja o ljubavi. Naime, to nije knjiga u kojoj su iznijeti stavovi o ljubavi, to je knjiga kojoj je u cilju privući čitatelja, naučiti ga voljeti potpuno i objasniti sve one probleme koji se pojavljuju u našim vezama.

Koja je razlika između ljubavi i zaljubljenosti? Je li istina da se suprotnosti fatalno privlače? Zašto se događa prijevara i je li ju moguće preboljeti? Sigurno i sami imate svoje mišljenje kada se susretnete s ovakvim pitanjima, a vjerojatno su se mnogi od vas i sami našli u takvim situacijama u životu. Na sva ta pitanja će vam odgovoriti Bruno Šimleša svojim jednostavnim i pitkim jezikom. Ukoliko se radi o odnosu s partnerom, obiteljskim odnosima, prijateljskim ili pak poslovnim odnosima, autor će vas upozoriti za zablude i pogrešna očekivanja te objasniti kako izgraditi povjerenje i zdrav odnos.

Nakon što pročitate knjigu bit ćete opremljeni alatima i moći ćete sve ono čemu vas Bruno Šimleša uči u svojoj knjizi primjeniti u svom životu. Ukoliko želite naučiti više ili niste sigurni da to možete primjeniti na svojem primjeru, dođite na jedno od predavanja Ljubavologije u kino Europu i postavite svoje pitanje.

Ljubavologija je oduševila i naše glumce koji su imali samo riječi hvale za knjigu i trag koji je ostavila u njima. Ovaj "priručnik o ljubavi" je s razlogom osvojio domaću publiku te čak u listopadu 2011. bio najprodavanija knjiga.

Provjerite ima li vaša veza temelje za uspjeh u Šimlešinoj knjizi Ljubavologija koju možete naručiti u online knjižari Ljevak. Iz široke ponude knjiga iz istog područja, ali i romana i stranih bestellera, sigurno ćete pronaći i druge zanimljive naslove.