Dimedia Dimedia Dimedia Dimedia Dimedia Dimedia Dimedia Dimedia Dimedia Dimedia Dimedia

Sjedeće garniture Kvadra design

Sjedeća garnitura najvažniji je komad namještaja u svakom domu. Upravo iz navedenog razloga od iste se očekuje ispunjavanje nekoliko osnovnih uvjeta kao što su udobnost, funkcionalnost i dizajn. Naime, udobnost je stavka koja mora biti ispunjena, multifunkcionalnost u pogledu razvlačenja i mogućnosti reorganizacije elemenata se očekuje, a ako je sve popraćeno estetikom, izbor je neupitan.

Spoj najvažnijih elemenata pri izboru sjedeće garniture nudi hrvatski proizvođač ojastučenog namještaja – Kvadra. Kreativno osmišljene proizvode Kvadra izrađuje od kvalitetnih materijala, pa tako na izbor nudi sjedeće garniture osnažene drvenim i metalnim konstrukcijama presvučene različitim vrstama tkanina i kože. Prema preferencijama svakog kupca, za svaki prostor te pristupačno svakom novčaniku.

Sjedeće garniture središte su svakog doma gdje se okupljaju članovi obitelji na zajedničko druženje, a nerijetko se koristi i za ležanje, odnosno spavanje. Ona se mora uklopiti u cjelokupni interijer te se stoga njen izbor pomno razrađuje. Osim doma, sjedeće garniture se smještaju u vikendice, poslovne salone i druge urbane prostore koji njenim smještanjem dobivaju osobnost.

Kako bi se dobio kvalitetan proizvod sa svestranom namjenom, u njega valja uložiti mnoštvo ideja, znanja, tehnologije i različitih materijala. U konačnici je najvažnije da centralno mjesto okupljanja i druženja u jednom od navedenih prostora ispuni sva očekivanja onih koji u istima borave.