Dimedia Dimedia Dimedia Dimedia Dimedia Dimedia Dimedia Dimedia Dimedia Dimedia Dimedia

Tiskara Kerschoffset: 40 godina uz vaše ideje

Tiskara Kerschoffset već 40 godina pruža usluge najkvalitetnijeg tiska svih materijala na području Zagreba i šire.

Kada je u pitanju offset tisak knjiga, kataloga, letaka i ostalih tiskarskih proizvoda Kerschoffset se nametnuo kao lider u kvaliteti zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu, kontinuiranom ulaganju u ljudske potencijale i inzistiranju na kvaliteti finalnog proizvoda.

Proizvodni proces tiskare Kerschoffset uključuje pripremu za tisak, offset tisak, kartonažu i proces dorade tiska.

Kada je riječ o vrhunskom tisku brošura, letaka, plakata, knjiga, časopisa, deplijana, uredske opreme, etiketa i sličnih tiskarskih materijala tiskara Kercschoffset nudi najbolji omjer kvalitete i cijene uz kratke rokove izrade i isporuke materijala. Koliko ulažu u proizvodne procese i tehnologiju kako bi mogli osigurati vrhunsku uslugu pokazuje i izgradnja novog tiskarskog čime su osigurali još bolji tisak i bržu doradu.

Tiskara broji više od 150 djelatnika različitih profila, koji svojim dugogodišnjim iskustvom osiguravaju vrhunske rezultate i neospornu kvalitetu proizvoda. Kontinuirano prateći nove tehnologije i implementirajući znanja u svoje poslovanje Kerschoffset tiskara nudi cjelovita rješenja i kvalitetno i brzo izvodi sve vrste projekata, bez obzira na njihovu kompleksnost.

Kada trebate bilo kakvu uslugu tiska, od tiska promotivnih materijala, tiska knjiga ili časopisa, UV i VD lakiranja otisaka za postizanje efekata ili zaštite, tiska s mekim ili tvrdim uvezom, tiska naljepnica, etiketa i strugalica te ostalih tiskarskih materijala, tiskara Kerschoffset neka bude Vaš prvi izbor.

Brojni klijenti i partneri najbolje govore o kvaliteti njihove usluge stoga provjerite zašto su svi oni svoje ideje izabrali tiskati u Kerschoffsetu.