Dimedia Dimedia Dimedia Dimedia Dimedia Dimedia Dimedia Dimedia Dimedia Dimedia Dimedia

Trajekti BlueLine International

Trajekti su jedni od zanimljivijih prijevoznih sredstava koji i odraslima i djeci pružaju jedinstveno iskustvo te bivaju sve češći izbor dolaska do željene destinacije osiguravajući jedinstveno iskustvo putovanja zabilježeno na fotografijama.

Blue Line International
je međunarodna brodarska kompanija koja se specijalizirala kao low cost prijevoznik putnika između Hrvatske i Italije. Trajektne linije Split Ancona i Ancona Split su postale učestalo povezane razvojem ove kompanije još od 1993. godine kada je započeta sama vizija plovidbe.

Trajekti Regina della Pace i Dalmatia ploveći Jadranskim morem putnicima osiguravaju ugodnu vožnju po nižim cijenama karata za trajekte uz mnoštvo raznih sadržaja poput duty free shopa, kutka za ljubitelje knjige, mini shopa i bara, samoposlužnog i à la cart restorana, casina, kutka za internet, kapelice ili uživanja na sunčanoj palubi.

Uz sve navedeno što ovi trajekti pružaju prilikom plovidbe, postaju najtraženiji trajekti u Hrvatskoj za sve plovidbene rute prema Italiji i gradovima u okolici Ancone budući da svojim automobilima putnici mogu s trajekta putovati dalje.

Na svojim internetskim starnicama BlueLine omogućuje i rezervaciju trajektnih karata unaprijed kako bi mogli planirati svoje putovanje. U nekoliko koraka, odabirom datuma polaska i povratka, broja putnika te opcije s vozilom ili bez, u nekoliko minuta možete definirati svoj prijevoz do Italije pripremajući se na desetosatnu plovidbu.