Dimedia Dimedia Dimedia Dimedia Dimedia Dimedia Dimedia Dimedia Dimedia Dimedia Dimedia

Što su web aplikacije?

Korištenje web aplikacija u poslovnom okruženju danas je postala neminovnost koja se ne može izbjeći. Dapače, web aplikacije uvelike doprinose razvoju Vašeg poslovanja i zadovoljstvu korisnika Vašim proizvodima i uslugama.

Web aplikacije su programska rješenja kojima se pristupa putem internet preglednika koristeći internet ili intranet.

Vrtoglavi rast i razvoj web aplikacije trebaju zahvaliti činjenici da su dostupne u bilo koje vrijeme s bilo kojeg mjesta, i računala i moblinih telefona. Osim toga, web poslovne programe nije potrebno periodički nadograđivati svakom računalu s kojeg im se pristupa, jer im se pristupa identično kao i ostalim web stranicama, s bilo kojeg računala putem internet browsera.

Web poslovni programi pisani su upotrebom standarda definiranih od strane međunarodnih organizacija, što osigurava da su iste upotrebljive na svim vrstama platformi. Sve što Vam treba je internet preglednik.

Web poslovni programi posebno su zastupljeni u korporativnom okruženju gdje ih sve više tvrtki koristi za upravljanje i obavljanje radnih zadataka. Korištenje web poslovnih programa omogućava lakšu organizaciju i izvođenje poslova unutar firme, te Vas oslobađa kompliciranih tehničkih zadataka i visokih troškova kontinuiranih dorada i izmjena podataka.

Za upotrebu web poslovnih programa nije Vam potrebno posebno znanje, dovoljno je poznavanje korištenja internetom.

Dimedia već dugi niz godina razvija i realizira web poslovne programe u različitim okruženjima. Naše znanje i iskustvo omogućava nam da možemo za Vas izraditi web poslovni program prilagođen Vašim željama i potrebama.