Dimedia Dimedia Dimedia Dimedia Dimedia Dimedia Dimedia Dimedia Dimedia Dimedia Dimedia

Cjelovita rješenja

Pružiti cjelovito rješenje temeljeno na željama i potrebama klijenta, uz primjenu najboljih rješenja, praksa je koja Dimediu čini ponosnom i uspješnom tvrtkom.

Svakom projektu koji preuzmemo posvećujemo se u ključnim točkama, potrebnim za kreiranje vrhunske web stranice, a koje su u skladu s potrebama i očekivanjima korisnika i korporativnih komunikacija. Isto tako, vodimo brigu da se lako mogu zadovoljiti svi zahtjevi održavanja i daljnjeg razvoja Vaše web stranice, što znači da sve potrebne sisteme i elemente možemo sami napraviti i kasnije održavati.

Objavom Vaših internet stranica ili pokretanjem web poslovnog programa njihov životni ciklus započinje u novom obliku. Stoga smo mi cijelo vrijeme uz Vas i Vaše stranice i aplikacije kako bi zajednički mogli prepoznati potrebe i shodno tome razviti nadogradnje koje će ih poboljšati.
Pošto se trendovi i standardi s vremenom mijenjaju, mi se brinemo da ih Vaše stranice i programi prate ukorak.

Održavanje sadržaja i CMS
Dinamika posla danas svakodnevno zahtjeva puno promjena i donošenja svakodnevnih odluka, kako u Vašoj firmi tako i na Vašoj web stranici (u obliku promjena sadržaja, postavljanja novih ponuda i ažuriranja informacija).
Kako bi Vam omogućili da uskladite svoje poslovanje s informacijama na webu te da imate priliku držati brzi tempo i razvijati se bez da vas ovaj novi oblik komunikacije sputava (naprotiv, da vam pomogne biti korak ispred konkurencije), mi vršimo održavanje i izmjenu sadržaja Vaših internet stranica u najkraćem roku. Sve je to moguće zato što koristimo napredne sustave za održavanje sadržaja (CMS) koje smo samostalno razvili.

Hosting web stranica
Kako bi web stranice postale aktive i dostupne korisnicima na internetu, potreban je hosting. Dimedia omogućava hosting web stranica na serverima u našem posjedu i nadzoru.To su posebno podešeni i optimizirani serveri koji se razlikuju od javnih servera koji su podešeni za široki spektar namjena. Na taj se način osigurava najstabilnija platforma za Vaše web stranice. Ovako Vaš web dobiva prilagođeno i stabilno okruženje pod stalnim nadzorom.

  • Na našim serverima možete zakupiti hosting pakete koji svojim mogućnostima najviše odgovaraju vašim potrebama.