Content Management System


Pregledno i intuitivno sučelje za upravljanje sadržajem web stranica

Content Management System ili skraćeno CMS koji razvijamo omogućuje vam samostalno upravljanje sadržajem na web stranici, promjenu i dodavanje fotografija, tekstualnog ili video sadržaja te redovne objave na blogu. 

 

Intuitivan CMS za jednostavno upravljanje sadržajem

Dinamika današnjeg poslovanja zahtjeva brz odgovor na promjene u poslovnom okruženju, što zahtjeva mogućnost unosa i promjene sadržaja na vašoj web stranici.

Ažuriranje sadržaja, predstavljanje novih proizvoda ili posebnih ponuda za kupce, dodavanje sadržaja u obliku blog postova ili novosti, sve vam je to omogućeno kroz sučelje za upravljanje sadržajem. 

Dimedia CMS, sustav za upravljanje sadržajem, vodi vas kroz svaki korak procesa unosa sadržaja, a kroz sustav je moguće samostalno optimizirati sav dodani sadržaj. 

 

User-friendly CMS

Dimedia CMS prilagođen je vašim potrebama da brzo odgovorite na promjene u poslovanju, jednostavan je za korištenje i siguran.

Kontaktirajte nas


Postanite i vi korisnici naših efikasnih rješenja i usluga. Pošaljite nam upit i rado ćemo analizirati vaše potrebe i ponuditi vam savršeno prilagođenu uslugu. Spremno čekamo priliku da vam pomognemo u vašem svakodnevnom poslovanju.

Pošaljite upit