Izrada web shopa


Povećajte online prodaju

Web shop rješenja kreiramo prema vašim željama na temelju precizne analize zahtjeva i tržišta. U suradnji s vama definirat ćemo strategiju i postaviti ciljeve vašeg web shop projekta. Strategija uključuje razvoj web shopa, postavljanje operative samog web shopa te izradu sveobuhvatne internet marketing strategije. 

 

Razvoj web shopa na vodećoj svjetskoj platformi

PrestaShop je vodeća svjetska e-commerce platforma koja pruža sigurno i prilagodljivo e-commerce rješenje. Temelji se na Symfony frameworku te obuhvaća više od 600 značajki i preko 5.000 modula i tema dostupnih za implementaciju. Upravo na ovoj platformi temeljimo razvoj naših web shop rješenja. 

Prednosti PrestaShop platforme su intuitivno i razumljivo sučelje, brojne mogućnosti prilagodbe, jasna analitika i praćenje navika kupaca, jednostavno praćenje zaliha i dobavljača, jednostavno upravljanje katalogom i stranicama te izvršavanje kompleksnih promjena. 

Web shop rješenja kreirana na PrestaShop platformi pružaju korisnicima odlično korisničko iskustvo te nude napredne SEO značajke za postizanje visoke pozicije na tražilicama.

 

Ostvarite vaš primarni cilj – prodaju

Definirana strategija polazišna je točka na osnovu koje ćemo osmisliti kreativno vizualno i funkcionalno rješenje.

Web shop možemo razvijati kao platformu za prodaju krajnjim kupcima (B2C rješenje) ili za prodaju poslovnim partnerima (B2B rješenje). Web shop moguće je povezati sa sustavima treće strane (ERP, CRM, sustavi za autorizaciju kreditnih kartica...) i potpuno automatizirati proces zaprimanja narudžbi, isporuke robe i izdavanja računa. 

Uz posebne zahtjeve u mogućnosti smo izraditi B2B rješenja za prodajne predstavnike i trgovačke putnike koja su povezana s vašim ERP sustavom.

Posvećeni smo izradi vašeg web shopa kako biste vi ostvarili vaš primarni cilj – prodaju.
 

Kontaktirajte nas


Postanite i vi korisnici naših efikasnih rješenja i usluga. Pošaljite nam upit i rado ćemo analizirati vaše potrebe i ponuditi vam savršeno prilagođenu uslugu. Spremno čekamo priliku da vam pomognemo u vašem svakodnevnom poslovanju.

Pošaljite upit