Cjelovita rješenja za turistički sektor


Digitalna rješenja za cjelogodišnju popunjenost kapaciteta

U suradnji s vodećim tvrtkama razvili smo rješenja za turistički sektor koja će vam pomoći da ostvarite maksimalan uspjeh ne samo u turističkoj sezoni već tijekom cijele godine. 

Naša poslovna rješenja namijenjena vama koji poslujete u turističkom sektoru uključuju razvoj softvera, web i mobilnih aplikacija, prilagođenih i potpuno optimiziranih web stranica te potpunu internet marketing uslugu.

 

Izrada softvera i mobilnih aplikacija

Razvijamo softvere i mobilne aplikacije koje će vam pomoći da maksimalno iskoristite svoj poslovni potencijal i ostvarite veću popunjenost vaših smještajnih kapaciteta.

Tražite li softver koji će pratiti vaše poslovne zahtjeve ili mobilnu aplikaciju koja će vam omogućiti fleksibilno poslovanje kontaktirajte nas! 

 

Izrada web stranica

Web stranice prilagođene turističkom sektoru kreiramo tako da ostvare konverzije kroz implementiran Phobs sustav za rezervacije. Phobs sustav omogućuje vašim potencijalnim gostima da jednostavno rezerviraju smještaj koji nudite direktno putem vaše web stranice.

Web stranica koju ćemo za vas razviti bit će u potpunosti prilagođena pregledavanju s različitih uređaja te optimizirana za tražilice. Dobit ćete intuitivan CMS sustav putem kojeg ćete jednostavno moći upravljati sadržajem na vašoj web stranici.

 
Internet marketing usluge

Internet marketing usluge za turistički sektor uključuju vođenje profila i oglašavanje na društvenim mrežama, oglašavanje na tražilicama, kreiranje i slanje newslettera te content marketing.

Kreirat ćemo zanimljiv sadržaj na blogu koji će privući goste i pomoći pri optimizaciji za tražilice. Osim toga, kreirani sadržaj promovirat ćemo putem svih dostupnih kanala digitalnog marketinga.

Kontaktirajte nas


Postanite i vi korisnici naših efikasnih rješenja i usluga. Pošaljite nam upit i rado ćemo analizirati vaše potrebe i ponuditi vam savršeno prilagođenu uslugu. Spremno čekamo priliku da vam pomognemo u vašem svakodnevnom poslovanju.

Pošaljite upit