Softver za agencije za nekretnine


Vodeći regijski softver za upravljanje nekretninama namijenjen agencijama za nekretnine

Dimedia nekretnine je softver razvijen prema potreba poslovanja na tržištu nekretnina. Kvalitetu i prednosti korištenja ovog softvera prepoznalo je više od 150 agencija diljem regije što Dimedia nekretnine čini vodećim softverom na tržištu. 

 

Softver i mobilna aplikacija za lakše poslovanje na tržištu nekretnina

CRM sustav za upravljanje nekretninama u ponudi razvijen je u suradnji i prema potrebama naših klijenata, agencija za nekretnine

Dimedia nekretnine softver omogućuje vođenje pregledne evidencije nekretnina u ponudi i zakonom propisanih evidencija. Softver omogućuje agentima i agencijama kreiranje i slanje ponuda za nekretnine, organiziranje dnevnih aktivnosti, oglašavanje na specijaliziranim portalima diljem svijeta i još mnogo toga.

Dimedia nekretnine mobilna aplikacija pruža agentima za posredovanje nekretninama veću mobilnost u poslovanju. S obzirom na čest terenski rad, mobilna aplikacija omogućuje im nesmetano poslovanje gdje god se nalazili. Aplikacija je razvijena za Android i iOS uređaje
 

Kontaktirajte nas


Postanite i vi korisnici naših efikasnih rješenja i usluga. Pošaljite nam upit i rado ćemo analizirati vaše potrebe i ponuditi vam savršeno prilagođenu uslugu. Spremno čekamo priliku da vam pomognemo u vašem svakodnevnom poslovanju.

Pošaljite upit