Izrada web stranica


Web strance kao podrška vašim poslovnim ciljevima

Web stranice koje izrađujemo modernog su dizajna, prilagođene pregledavanju s bilo kojeg uređaja te potpuno optimizirane za tražilice.

Izradi svake web stranice pristupamo individualno u suradnji s vama te u skladu s vašim poslovnim ciljevima. Prilikom izrade web stranica fokusiramo se na vaše potrebe i želje te vam predlažemo najbolja rješenja. 

Pri izradi poštujemo sve tehnološke i zakonske norme te implementiramo sustav za upravljanje kolačićima. 

 

Responzivan dizajn i SEO optimizacija

Web stranice koje izrađujemo dizajnirane su tako da pruže potpuno korisničko iskustvo, bez obzira na to s kojih uređaja im korisnici pristupaju. Tehnološka rješenja koja primjenjujemo u izradi testirana su na svim platformama te su optimizirana za prikaz na svim rezolucijama i uređajima.

Već pri samoj izradi web stranica vodimo računa o optimizaciji za tražilice. Prilikom kreiranja i unosa sadržaja poštujemo sva pravila SEO optimizacije kako bi vaše web stranice postigle što bolji rezultat na tražilicama. 

 

Hosting i održavanje 

Vašoj web stranici osiguravamo hosting na serverima lociranim u Hrvatskoj kod vodećeg hosting providera na stabilnoj platformi koja se nadzire 24/7.

Pružamo vam cjelovito rješenje koje uključuje održavanje web stranica. Aktivno pratimo ponašanje vaše web stranice, prepoznajemo potrebe za nadogradnjom te implementiramo potrebna poboljšanja. 

Istaknite se na tržištu web stranicom jedinstvenog dizajna i prilagođenih funkcionalnosti. 

Kontaktirajte nas


Postanite i vi korisnici naših efikasnih rješenja i usluga. Pošaljite nam upit i rado ćemo analizirati vaše potrebe i ponuditi vam savršeno prilagođenu uslugu. Spremno čekamo priliku da vam pomognemo u vašem svakodnevnom poslovanju.

Pošaljite upit